Arvet ihollani

Runoilija Justus

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
On niin helvetin vaikeaa kirjoittaa tätä.

En tarinaani runoksi halua tarkoittaa, 
Vaan ehkä juuri sisältäni kaipuun karkoittaa.

Mikä minulle oli aina tärkeää, 
Rakkautemme oli sitä mitä kukaan ei voinut käsittää.

Tiedätkö kuinka onnellinen olin, 
Silloin ensimmäistä kertaa kun sinut minä sydämeeni suljin. 

Kun tänään silmäni mä suljen, 
sydämessäin aina vierelläsi kuljen.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm... Niihän se on kyl... hmm.. Mut hieno runo. :) Jatkahan kirjottelemista ja synttärionnittelut :)

todella mahtava runo... pidin kovasti...

Hmm... Niihän se on kyl... hmm.. Mut hieno runo. :) Jatkahan kirjottelemista ja synttärionnittelut :)

todella mahtava runo... pidin kovasti...

 

Käyttäjän kaikki runot