Surua ja tuskaa

Runoilija Pakkopaita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei miul oo mitää sanottavaa enää. Tyhjä pää.
 

Ihmisen elämä on surua ja tuskaa, vaikka se voisi olla jotain aivan muuta.
Onnea ja rakkautta.
Se on kiinni siitä, mitäs suunnasta ihminen katsoo.
Liian moni ihminen katsoo väärästä

Myös minä.

Selite: 
Runosuoni ei oo pitkään aikaa pulpunnu.. eikä taida pulputa nytkään... huoh
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot