Suurin

Runoilija Pakkopaita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei miul oo mitää sanottavaa enää. Tyhjä pää.
 

Rakkaus on suurin.
Suurin asia ihmisen elämässä.
Kun se kaatuu, tuntuu kuin koko maailma kaatuisi.
Kun se kukoistaa, tuntuu kuin koko maailma loistaisi ja elämä hymyilisi.

Selite: 
ha.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot