Only for you

Runoilija Heartagram

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Liian sekaisin ollakseen totta. -96
 

Laitoin päälleni mustan mekkoni
Ainoat ehjät ja hienot korkokenkäni

Liian kylmä nahkatakille
Ja taidan olla liian rock punaiselle trenssille

Kiharsin hiukseni jotta voisit niitä ihailla
Mekosta jo varmaan arvasit, minua saat katsella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan viettelevä.

 

Käyttäjän kaikki runot