Valerie

Runoilija Heartagram

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Liian sekaisin ollakseen totta. -96
 

Tanssit sormillasi valssia
Ja katseellasi tapoit minua
Hyssyttelit ja sanoit kaiken olevan hyvin
Kohta se tuntuisi taivaalliselta

"Hengittele rauhassa, anna minun aukaista sinua
Katsella, miten mielesi onkin noin alentumassa
Katseesi lasittunut mutta sisällä disko
Mitä alemmas menen, sitä suurempi himo

Haluan näyttää miten utelias olen
Sinun kroppasi voittaa todella monen
Haluan ettet ikinä unohda minun nimeäni

Ja miten kovaa sitä huusitkaan sisälläsi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot