Nightlife

Runoilija Heartagram

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Liian sekaisin ollakseen totta. -96
 

Lopeta minuun katsominen
Kohteliaisuuksien antaminen
En ole niin hyvä mitä luulet
Eikä vaatteeni oikeasti niinkään uudet

Juon, flirttailen
Hiukseni kokoajan suuremmat niinkuin Winehousen
Meikki suurenee ja hameet lyhenee
Päästäni ajatukset ja järki hävinneet

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot