Olisinko silloin tarpeeksi?

Runoilija Heartagram

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Liian sekaisin ollakseen totta. -96
 

Entä jos lupaisin selventyä?
Vaihtaa hameet housuiksi, siveellistyä?

Puheestani vähentää rumuudet
Naamastani meikkikerrokset
Lirkuttelut ja savut suustani
Voin laittaa vaikka kravatin kaulaani?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pysy omana itsenäsi

 

Käyttäjän kaikki runot