Wife

Runoilija Heartagram

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Liian sekaisin ollakseen totta. -96
 

"Hei odota hetki!"
Kävelit viereeni, otit harjan ja harjasit takkuni
Katsoit minua hetken ja otit kiinni lantiostani

Heiluttelit minua ja nauroit
Käänsit ympäri, hiuksiani haistoit

En tiedä mitään kauniimpaa kun sinun silmäsi
Pitkät, kiharat hiuksesi
Se pieni hymy jonka saan välillä
En enää ikinä halua olla missään muualla kun täällä

Olet täydellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana rakkausruno ja tunnustus

 

Käyttäjän kaikki runot