Sivu Päiväkirjasta

Runoilija Dicentra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 23:13

Asuinpaikka: Sauvo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.1.1964

 

Kaikkien näiden
vuosien jälkeen
sinä tulit
ja Otit
sen, mitä Sinulle
mielestäsi
Kuului

Merilinjan
myrskyävissä
Sävelmissä
minä antauduin
sinun Aaltojesi
Rytmiin

enkä minä
Uskaltanut kertoa
että sinusta jäi
vain ohut Merkintä
päiväkirjani
Sivuille

Miten helppoa
se olisikaan
repiä välistä
pois
eikä Meistä olisi
enää
Jälkeäkään

Ei kai
Kypsän Naisen
Ikävää
voi edes
sanoiksi
Pukea

Aa©Cee 2015

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän se menee, niin hyvässä kuin pahassa
runosi on hyvä, pohdiskeleva, tunnustava ja hivenen kaipaavakin

Upean pirteä alku.
Tykkäilen paljon runosi sanomasta-

Sanojen kuin tunnetilojen rikkautta ja osoittaa sen kuinka monilla eri tunnesanoilla voi itse kukin runoilla - eroittuaakseen !
 

Käyttäjän kaikki runot