Vahvan Naisen Tragedia

Runoilija Dicentra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 23:13

Asuinpaikka: Sauvo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.1.1964

 

Sylissäsi minä
Vahvuuteni
kadotin
Annoin heikkouteni
valua
Käsivarsillesi
minua viedään
Enkä jaksa
enää pyristellä
vastaan

Mutta aavistan
kaiken liian
aikaisin päättyvän
ja Heikkouteni
hetkellä
alan Jälleen
kokoamaan
vahvuuksieni
Palasia
kestää tämä
kaunis
Elämä

Aa©Cee 2014

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot