Sensuellin Kaunis Nainen

Runoilija Dicentra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 23:13

Asuinpaikka: Sauvo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.1.1964

 

Hänessä,
Sanoit kohdanneesi
Sensuellin
kauniin
naisen
Hän, joka oli jättänyt
ovensa auki
valmiiksi raolleen
Hän, joka Pyynnöstäsi
oli jo Sinua
Odottamassa
pitsireunaisessa yöpaidassaan

vähän Hymyillen
silmäluomet suljettuina
Hän, joka antoi
sinun ensin Tulla
lempeästi ja
nukahtaa viereesi
Sanomatta mitään….

Enkä koskaan
tule Unohtamaan
kauniita
Sanojasi

Aa©Cee 2014

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot