Kurkien Aikaan

Runoilija Dicentra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 23:13

Asuinpaikka: Sauvo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.1.1964

 

Sinä tulit
aina Kurkien
aikaan
Siitä minä
tiesin
kevään
Koittaneen

ja Koko pitkän
kesän
olit vain
Minun

Kunnes taas
Syksyn saapuessa
Kurkiauran
kurlutushuudot
kutsuivat Sinut
Liittymään
poislähteneiden
lentueeseen

Ja minun
Vartalooni jäi
Armoton
läpiveto
Lähtösi jälkeen

Aa©Cee 2014

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot