Linnun varjo

Runoilija Hidas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"There are two means of refuge from the miseries of life: music and cats" - Albert Schweitzer.
 


turhaan käskevät katsomaan

sähköä, koneita, mitä vain ilman henkeä

palvomaan muovia, kolikoita ja aseita

hymyten tekemään valmiiksi naurettua itsemurhaa

näen seinällä linnun varjon

ja kaiverran nimesi mun pulpettiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot