Hiljainen

Runoilija Hidas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"There are two means of refuge from the miseries of life: music and cats" - Albert Schweitzer.
 


tyyni pakkasaamu

ja niin hiljainen

rakkauden rikkoutumisen ääni

kaikuu äänettömyydessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sen äänen saattoi kuulla runosi välityksellä tänne asti!
Aivan upeasti olet saanut runoosi vangittua eron tunnelmaa...

Kaunis, vaikka niin surullinen.
Hienosti sopi, tuo kun
"rikoit" tota runon muotoa.
Lyhyt, mutta niin paljon sisältöä.
Kaunis runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot