Ehdin katua ikuisuuden

Runoilija Hidas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"There are two means of refuge from the miseries of life: music and cats" - Albert Schweitzer.
 


pilvet katselevat

kun me leijumme ohi

katson sinua silmiin

kuin katsoisin alas katon reunalta

huimaa

horjahdan, kaadun tyhjyyteen

ehdin katua ikuisuuden

mutta se vapaa pudotus

se on jotain jumalaista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot