*Rakkaus*

Runoilija emilora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä-liian kaunis pilattavaksi
 

Rakastan sinua, sinä tiedät sen.
Palvon sinua, sinä tiedät sen.
En voisi elää ilman sinua, sinä tiedät sen.
Sinä tiedät kaiken, sinä tiedät mitä on sisälläni,
sinä tiedät kaiken mikä on sydämessäni,
sinä tiedät kaiken mikä on pääni sisällä.
Sinä tiedät ihan kaiken,
ehkä jopa paremmin kuin minä.
Siksi pyydän, ethän mene pois,
ethän jätä minua yksin?
Sormus sormessani
on merkki kaikesta mitä tunnen sinua kohtaan
ja sinä tiedät sen.
Pyydän, rakasta minua ikuisesti.
Minäkin teen niin.

Selite: 
-Omistettu kihlatulleni- Yhteistä taivalta on kuljettu pitkään ja toivottavasti se jatkuu tosi pitkään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
emilora Elämä 22.5.2005 1 Runo
emilora Itku 19.5.2005 0 Runo
emilora Lumi 19.5.2005 0 Runo
emilora ~Lupaus~ 19.5.2005 0 Runo
emilora Lause 19.5.2005 0 Runo
emilora *Rakkaus* 19.5.2005 0 Runo
emilora Kuolema 19.5.2005 0 Runo
emilora Ystävälle 19.5.2005 1 Runo
emilora Jos 19.5.2005 1 Runo
emilora Odota! 18.5.2005 0 Runo