Näen kuinka silmäsi sulkeutuvat,
en kuule enään hengitystäsi,
en näe enään silmiäsi.
Tajuan että olet mennyt pois,
huudan perääsi,
Älä mene, älä jätä Äiti!
Turhaan, olet mennyt jo,
tiedän että nyt sinulla on hyvä olla.
Selite:
Onneksi oma äitini elää vielä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi