Lause

Runoilija emilora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä-liian kaunis pilattavaksi
 

Jos kuulen sen lauseen huuliltasi,
lakkaan hengittämästä,
älä sano että rakastat minua, älä sano sitä minulle.
Jos kuulen sen, sydämeni pysähtyy sillä siitä tulee niin onnellinen.
Kun kuulen sen lauseen,
sydämeni pysähtyy,
tulen iki onnelliseksi.
Näen tähtiä ja sydämiä silmissäni.
Silti pyydän, huudan perääsi:
Toista vielä se lause.
Jos et muuta voi, toista edes vielä se lause,
Minä Rakastan Sinua.

Selite: 
Juups.......
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
emilora Elämä 22.5.2005 1 Runo
emilora Itku 19.5.2005 0 Runo
emilora Lumi 19.5.2005 0 Runo
emilora ~Lupaus~ 19.5.2005 0 Runo
emilora Lause 19.5.2005 0 Runo
emilora *Rakkaus* 19.5.2005 0 Runo
emilora Kuolema 19.5.2005 0 Runo
emilora Ystävälle 19.5.2005 1 Runo
emilora Jos 19.5.2005 1 Runo
emilora Odota! 18.5.2005 0 Runo