~Lupaus~

Runoilija emilora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä-liian kaunis pilattavaksi
 

Lupasit tulla syntymäpäivilleni,
lupasit tehdä minulle syntymäpäiväkakun,
lupasit että menemme yhdessä uimaan,
lupasit että ostat minulle uuden mekon,
lupasit kaikkea mahdollista,
vaikka tiesit että et pysty niitä enään toteuttamaan.
Et jaksanut enään kuin maata,
et jaksanut enään muuta kuin yrittää pysyä elossa.
Lopulta väsyit, menit pois luotamme.
Itkin, itkin pitkän aikaa,
olin vihainen sinulle kun et pitänyt lupauksiasi.
Äiti kertoi minulle että rakastit minua,
en voinut uskoa sitä, koska et pitänyt lupauksiasi.
Nyt olen jo antanut sinulle anteeksi,
monta vuotta sitten tajusin,
että olisit halunnut tuoda minulle vaikka kuun taivaalta,
et vain enään jaksanut.
Annathan minulle anteeksi kun olin vihainen sinulle, annathan?
Rakastan sinua,
monet kynttilät jotka olen sytyttänyt haudallesi kertovat siitä.

Selite: 
-omistettu rakkaalle pois menneelle mummolleni- Mummon pois menosta on yli 10v aikaa, samoin tää "runo" on muutaman vuoden takaa. Mutta mulle tosi tärkee..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
emilora Elämä 22.5.2005 1 Runo
emilora Itku 19.5.2005 0 Runo
emilora Lumi 19.5.2005 0 Runo
emilora ~Lupaus~ 19.5.2005 0 Runo
emilora Lause 19.5.2005 0 Runo
emilora *Rakkaus* 19.5.2005 0 Runo
emilora Kuolema 19.5.2005 0 Runo
emilora Ystävälle 19.5.2005 1 Runo
emilora Jos 19.5.2005 1 Runo
emilora Odota! 18.5.2005 0 Runo