Projektio

Runoilija shiva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2005
Viimeksi paikalla: 26.4.2020 19:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun väsyy katselemaan omaa keskeneräisyyttään
voi oman arvottomuutensa nähdä myös toisten silmin

mutta kun minulle ei taida löytyä tilaa olla

heikko ja onneton

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runonen!

 

Käyttäjän kaikki runot