Nimetön

Runoilija shiva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2005
Viimeksi paikalla: 26.4.2020 19:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sinä ajattelemattomasti täytät tuoksullasi
ne ilmansuunnat mihin nenäni kääntyykään

ja huomasin, kun lipasit huuliasi ja unohdin
mitä olin tekemässä

et taida herra ymmärtää, että ihastuminen sinuun

ei ole minulle kovin käytännöllistä

Selite: 
Perkele.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot