Nimetön

Runoilija shiva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2005
Viimeksi paikalla: 26.4.2020 19:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hei universumi
vai mikä oletkaan nimeltäsi sinä suuri voima
sinä mikä ympäröit meitä, olet rakentanut tämän
kaiken

hei kohtalo, kuuletko minua sinäkään
sinäkö määräät koska kääntyy minun selkääni
myötätuuli

vai karma
sinäkö näet sydämessäni liikaa ylpeyttä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot