-ENTINEN-

Runoilija Sussuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pala palalta murskaat puhtaan sieluni ja litistät palaset seinää vasten.
Palaset etsivät toisiaan, mutta eivät kohtaa enää uudelleen.
Ne ovat eksyneet toisistaan ikuisesti.

Olen menettänyt puhtauteni, neitsyyteni.

Selite: 
ei kyllä hajuakaan mistä tämä tuli mieleeni mutta no laitoin sen kuitenkin tänne :)
Kategoria: 
 

Kommentit

toi viimenen sana tuli aika yllättäen ja laitto lukemaa koko runon uudestaan (mikä on vaan positiivinen asia).

 

Käyttäjän kaikki runot