Sinisilmäinen tyttö

Runoilija Sussuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas,
uudelleen,
aina.
Miksi annat minun uskoa,
uskoa suustasi pursuvia sanoja.
Erotan silmistäsi valheet.

Olisit rehellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin tuttua... hyvin kerrottu.

 

Käyttäjän kaikki runot