AnnA MinuN MennÄ

Runoilija Sussuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

maailma on suuttunut,
vaihdettaan vaihtanut.
minulle sälkänsä kääntänyt,
kokonaan hylännyt.

älä tartu käsiini
päästä minut taivaisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

liian tuttu tunne minulle. kiitos että kirjoitit nuo sanat. <3

 

Käyttäjän kaikki runot