.Tarvitsen sinuA.

Runoilija Sussuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin että minulla on kaikki vastaukset, mutta rakas olinkin väärässä.

Ainoastaan tiedän että olisin hukassa ilman SINUA, en voi valehdella siitä.

Kuinka voisin olla vahva ilman SINUA?

Tarvitsen SINUT viereeni.

Jos joskus emme voisi olla yhdessä, niin en tiedä mitä tekisin.

Olisin niin yksinäinen ilman SINUA.

Selite: 
tämä on hyvälle ystävälleni Malcolmille<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot