~lähellä, mutta niin kaukana~

Runoilija Sussuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu että olet jossain kaukana,
saavuttamattomissa.
Olet kuitenkin tässä,
vierelläni.
Koskisit minua,
niin en epäilisi sinua.
Epäilisi suudelmista,
suudelmista toisen naisen.
Rakasta minua,
niin kuin minä sinua.

Selite: 
tällästä tällä kertaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot