Kesäpäivä

Runoilija nutshell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

lämmin tuuli kasvoillani
vaniljajäätelöä huulillani
keltaisia kukkia kaikkialla
lapset leikkivät pihamaalla

tunnen katseita ohikiitävistä autoista
he kaikki katsovat minua
tunne kuin ruhtinattarella
kun kävelen auringon paisteessa

tiedäthän
tätä on kesä

Selite: 
tuli niiiin kesäinen olo tuolla ulkona!
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on ihana! huomaa kyllä että kesällä tämä onkin kirjoitettu, nyt vain syksy pukkaa päälle. hieno ja piristi tätä pilvistä päivää.

Kiitos kommentistasi <3

 

Käyttäjän kaikki runot