Nimetön

Runoilija nutshell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastaisin.

Rakastaisin oikein kovasti.
Jos uskaltaisin.

Mutten halua vajota pinnan alle.

Enhän minä edes osaa uida.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kaunis ja herkkä :)

Herkkä, hyvä runo
Kiitos : )

hieno ja söpö runo :)

Ihana! Pelko on todellinen, mutta huono selitys. Jokainen sen tietää.

 

Käyttäjän kaikki runot