Kohtaaminen

Runoilija nutshell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kouraisu
se on näkymätön käsi
jonka näkymättömät sormet
kietoutuvat nyrkkiin
sydän yrittää sykkiä sormien välistä

outo tunne
toinen näkymätön käsi
suoraan kohti keuhkojani
puristaa pieniä rakkuloita
niiden yrittäessä saada happea

minä hymyilen
hymyilen kuin en huomaisi
kuin se ei sattuisi
koska pitää olla vahva

tänään rautatieasemalla
katsoit silmiini kun juoksit ohi

Tiedätkö miltä se tuntuu?

Selite: 
Siitä on kauan kun erottiin.. Silti on niin vaikeaa nähdä sinut. Huokaus.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kertonee entisestä suhteestasi, josta et olisi ollut valmis luopumaan?
Ajatukset saa aina parhaiten paperille runoilla.

 

Käyttäjän kaikki runot