Nuoresta Vanhaksi

Runoilija mukula

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukulasta kasvaa rakkauden Nuppuja
 

NUORESTA VANHAKSI

kasvoin kotona kauniisti
sain rakkauden ja lämmön
en sitä ehkä huomannut,
älynnyt asiaa ennen
vasta kun kukkaset peitti
kannen; tuon kannen
jonka alle en sanoa enää voi

eihän sitä huomaa nuori
mieli on levoton tuuli
mutta kun ikä karttuu
ajatus mieleen tulee
jotenkin aivotkin varttuu
annoinko liika huolta
annoinko äidille, isälle taakan;
taakan raskaankin

katumusta en tunne
koska kaikki jo ohi on
ehkäpä vielä joskus
kun minutkin kukkaset peittää
ja itkevät kädestä mullan heittää
kannelle tuolle jota avata ei voi
silloin kirkkaus loistaa
ja heille sen sanoa saan
mitä huuleni ei eläissään
voinut sanoa päällä maan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa sitä osaisi sanoa ja näyttää
kiitollisuutensa ja tunteensa läheisen
eläessä eikä vasta haudalla.
Ehkä osaakin muttei koskaan kai
tarpeeksi.

Kunpa sitä osaisi sanoa ja näyttää
kiitollisuutensa ja tunteensa läheisen
eläessä eikä vasta haudalla.
Ehkä osaakin muttei koskaan kai
tarpeeksi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mukula VAATIMUKSET 30.10.2009 2 Runo
mukula Rakkauttako 26.10.2009 1 Runo
mukula Jumala 21.10.2009 2 Runo
mukula Aamu 21.10.2009 0 Runo
mukula Matto 21.10.2009 0 Runo
mukula Tuska 20.10.2009 0 Runo
mukula Nuoresta Vanhaksi 20.10.2009 2 Runo
mukula puolukka 19.10.2009 2 Runo
mukula Kevät 17.10.2009 0 Runo
mukula Kännykkä 17.10.2009 2 Runo