Tuska

Runoilija mukula

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukulasta kasvaa rakkauden Nuppuja
 

Tuska

Ilo, ilo, pieni ilo
kolme pientä suuri ilo
tuska
yksi suuri tuska

Lempi, lempi, pieni lempi
kolme pientä suuri lempi
ero
yksi suuri tuska

Nauru, nauru, pieni nauru
kolme pientä suuri nauru
itku
yksi suuri tuska

Ilo tuska yhteen kuulut
lempi ero erottamatta
nauru itku yhtä puuta

Olenko nurkassa
yksin, itkien, vailla lempeä
nurkka onkin pakopaikka
enhän seiso selin
koitan tulla pois
askeleet on pienet

Mutta keskemmällä
valo yltää minuun
tulisiko kesä
tulisiko valo
antaisiko lemmen
tasoittaisko tien

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mukula VAATIMUKSET 30.10.2009 2 Runo
mukula Rakkauttako 26.10.2009 1 Runo
mukula Jumala 21.10.2009 2 Runo
mukula Aamu 21.10.2009 0 Runo
mukula Matto 21.10.2009 0 Runo
mukula Tuska 20.10.2009 0 Runo
mukula Nuoresta Vanhaksi 20.10.2009 2 Runo
mukula puolukka 19.10.2009 2 Runo
mukula Kevät 17.10.2009 0 Runo
mukula Kännykkä 17.10.2009 2 Runo