puolukka

Runoilija mukula

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukulasta kasvaa rakkauden Nuppuja
 

puolukka

puolukan varvikko tuntee kyynärpääsi
näen valkoisen lantion kaaren
metsä tuoksuu sammaleelta
vain korpikuusi näkee kiihkoni

olemme yhtä
pakarasi punoittavat käsieni alla
tunnen tuoksusi
naiseni
rakkaani

huonon puolukkasadon seurauksia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh...kiihkeää !
Noissa viimeisissä kolmessa sanassa
on huumoria : ))

Haa...lukija arvaa, että teidän metsäreissullanne on huikean hauskaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mukula VAATIMUKSET 30.10.2009 2 Runo
mukula Rakkauttako 26.10.2009 1 Runo
mukula Jumala 21.10.2009 2 Runo
mukula Aamu 21.10.2009 0 Runo
mukula Matto 21.10.2009 0 Runo
mukula Tuska 20.10.2009 0 Runo
mukula Nuoresta Vanhaksi 20.10.2009 2 Runo
mukula puolukka 19.10.2009 2 Runo
mukula Kevät 17.10.2009 0 Runo
mukula Kännykkä 17.10.2009 2 Runo