Nimetön

Runoilija willow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en ollut täällä pitkään aikaan. nyt alkaa tuntua taas tarpeeksi uskaliaalta laittaa kirjoituksia julki.
 

näkikö rimbaud koskaan unia
joissa sylki verisiä hampaita?
näkikö dylan koskaan unia
lanteiltaan nousevista linnuista?
näkikö genet koskaan unia
siemenestä jumalana?

ja näkivätkö he koskaan unia
joissa sanat kasvoivat niin suuriksi
että syövät elävältä
hukkumisesta, ei mereen,
vaan sanaan vesi
eksymisestä, ei valon puutteeseen,
vaan sanaan pimeys

näkivätkö he
ja jos näkivät
kuten minä olen lapsesta asti
haluaisin tietää
saivatko he selville
kumpaa todella pelätä,
sanoja itseään
vai mieltä joka saa ne kasvamaan niin?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
willow pour saint genet 25.5.2012 2 Runo
willow Nimetön 6.3.2012 0 Runo
willow Nimetön 7.2.2012 0 Runo
willow Nimetön 7.2.2012 0 Runo
willow Nimetön 14.1.2012 2 Runo
willow 5.8. 5.8.2010 2 Runo
willow && 1.8.2010 6 Runo
willow & 28.6.2010 0 Runo
willow banzai 6.6.2010 0 Runo
willow so what now 19.5.2010 0 Runo