&

Runoilija willow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en ollut täällä pitkään aikaan. nyt alkaa tuntua taas tarpeeksi uskaliaalta laittaa kirjoituksia julki.
 

ajattelen sinua,
paitaa joka ylläsi roikkuu
toinen hiha revitty, tahrainen toinen
häpeätkö koskaan sitä kuinka
sinulla on tuhat silmää ja joillakin vain yksi ?
kirjoittajan virsi, onneton ulvahdus
ja nuoruus on kujanjuoksu
alastomat kätesi etsivät
pelastajan nyrkkiä
löysivät haamun sormet vuosisadan takaisesta ranskasta,
suezin kanavalta, verlainen sylistä
ja kynän
huutosi purkautui elegiana
paikoin riettaana, paikoin palvovana
liimaan kuvasi kirjoituspöytäni ylle,
ajattelen sinua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
willow pour saint genet 25.5.2012 2 Runo
willow Nimetön 6.3.2012 0 Runo
willow Nimetön 7.2.2012 0 Runo
willow Nimetön 7.2.2012 0 Runo
willow Nimetön 14.1.2012 2 Runo
willow 5.8. 5.8.2010 2 Runo
willow && 1.8.2010 6 Runo
willow & 28.6.2010 0 Runo
willow banzai 6.6.2010 0 Runo
willow so what now 19.5.2010 0 Runo