Nimetön

Runoilija willow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en ollut täällä pitkään aikaan. nyt alkaa tuntua taas tarpeeksi uskaliaalta laittaa kirjoituksia julki.
 

minä luen sanojasi, suurlähettiläs, rockin rotta
ja se saa halun värisemään lävitseni,
levottomuuden, mustasukkaisuuden
onko oikein kirjoittaa elävästä,
onko oikein kirjoittaa kuolleesta -
helvettiin häveliäisyys ja tasapaino
kun tahdon tarttua jo repeytyneen paitasi rinnukseen
ja potkia saappaat jaloistani
ja olla sanoissa yhtä,
juosta huutaen perässäsi kirjoittajien taivaaseen
joka voisi olla kuin ranta
aaltoja päin, kaikki typerät merimiehet,
minä haluan sinun sisääsi
kuin viini tahtoo lasiin
sillä minä olen ollut kiltti liian kauan
riisu vaatteesi ja laitan levyn soimaan
jonkin likaisen, ikuisen laulun
ja katso beibi kun aurinko maalaa jo polvesi ja
jatkaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
willow pour saint genet 25.5.2012 2 Runo
willow Nimetön 6.3.2012 0 Runo
willow Nimetön 7.2.2012 0 Runo
willow Nimetön 7.2.2012 0 Runo
willow Nimetön 14.1.2012 2 Runo
willow 5.8. 5.8.2010 2 Runo
willow && 1.8.2010 6 Runo
willow & 28.6.2010 0 Runo
willow banzai 6.6.2010 0 Runo
willow so what now 19.5.2010 0 Runo