so what now

Runoilija willow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en ollut täällä pitkään aikaan. nyt alkaa tuntua taas tarpeeksi uskaliaalta laittaa kirjoituksia julki.
 

kuulin linnut jotka huusivat kuolemasta
ja kenties myös jostain riettaasta, irvokkaasta
se saattoi olla kuvitelmaanikin

näin unta etten kyennyt kirjoittamaan
ja näin unta jossa minulla ei ollut käsiä
ja näin unta jossa taistelin ladattuja aseita vastaan
yksin, nöyryytettynä, haavoittuneena
tai ehkä se kaikki oli samaa unta

unien joukossa
olen ajatellut sinua
niskaasi, hiljaisuuttasi
ankaraa ymmärrystäsi
itseinhon ja kuoleman suhteen
hiljaisuuttasi, niskaasi, sormiasi

ja tapaa
jolla pyytäisin sinua
esittämään se pyynnön
jonka jätät aina henkäyksesi alle
jota minä pelkään
neuvottomana,
odotan silti

minä olen lyönyt polveeni mustetta
laskenut päiviä, ennustanut korteista
oppinut, että iltatähti ja aamutähti
ovat yksi - venus
ja kärsinyt niin vastaansanomatonta riittämättömyyttä
ja kaipausta
etten edes tiedä kuinka aloittaa puheeni
tai lopettaa kirjoitukseni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
willow pour saint genet 25.5.2012 2 Runo
willow Nimetön 6.3.2012 0 Runo
willow Nimetön 7.2.2012 0 Runo
willow Nimetön 7.2.2012 0 Runo
willow Nimetön 14.1.2012 2 Runo
willow 5.8. 5.8.2010 2 Runo
willow && 1.8.2010 6 Runo
willow & 28.6.2010 0 Runo
willow banzai 6.6.2010 0 Runo
willow so what now 19.5.2010 0 Runo