pour saint genet

Runoilija willow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en ollut täällä pitkään aikaan. nyt alkaa tuntua taas tarpeeksi uskaliaalta laittaa kirjoituksia julki.
 

Genet imee minut tyhjäksi sanoista
hän on niin pyhä, niin sopimaton
hän uskoo petokseen, miekkaliljoihin
ja varkaiden kaluun
mitä minulle jää sanottavaa,
olen hyvinvoinnin kyllästämä,
neuroosien tylsyttämä
juon yksin kun kirjoitan, katson
kun päivä laskee
ei ole kyyneliä, ei kukkia pöydällä
haluaisin aloittaa tarinan
sellaisella kielellä joka saa polvilleen
viime yönä purin kirjani laatikoista
tänään ostin muutaman lisää
niistä minä etsin opettajaa
joka saisi kurkkuni auki,
kirvoittaisi esiin laulun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

'juon yksin kun kirjoitan, katson
kun päivä laskee'

mä luulin et oon ainoa

'juon yksin kun kirjoitan, katson
kun päivä laskee'

mä luulin et oon ainoa

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
willow pour saint genet 25.5.2012 2 Runo
willow Nimetön 6.3.2012 0 Runo
willow Nimetön 7.2.2012 0 Runo
willow Nimetön 7.2.2012 0 Runo
willow Nimetön 14.1.2012 2 Runo
willow 5.8. 5.8.2010 2 Runo
willow && 1.8.2010 6 Runo
willow & 28.6.2010 0 Runo
willow banzai 6.6.2010 0 Runo
willow so what now 19.5.2010 0 Runo