Espoo

Runoilija 4cbb7132e135eaf6f5b40951f5ccbf1f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2010
Viimeksi paikalla: 8.1.2019 2:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Kuuleeko Espoo
kun huudan
tuskaani keskellä
kerrostalohelvettiä
rumemmalla alueella
kaukana kaikesta kauniista
Bussipysäkin katoksen alla
hukkumassa kipeisiin kyyneliin
Haukkomassa toukokuista ilmaa keuhkoihini

Kuuleeko Espoo?
Humalaiset hoipertelemassa
lähimmän kebabravintolan kautta
Kiireiset nukkumassa
että jaksavat
aamullakin olla
välinpitämättömiä
Bussikuskit
jotka Helsingistä tullessaan
ajavat juhlijoita kotiin ja ovat myöhässä

Kuuleko Espoo?
Ydinperheunelmien idylli
niin suuri ja sokkeloinen paratiisi
jossa on tehty aivan liian helpoksi
olla kylmä ja etäinen
yksinäinen

Kuuleeko Espoo
jos minä viimein vaikenen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot