1:58

Runoilija 4cbb7132e135eaf6f5b40951f5ccbf1f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2010
Viimeksi paikalla: 8.1.2019 2:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Tulet luokseni

keskellä yötä

kun minä vielä

hengitän unen makeaa usvaa

Ihosi tuntuu lämpimältä

kylmissä sormenpäissäni

Sinä vavahtelet

Painan pääni syliisi

ja autosi etupenkillä

olemme hetken kahden

Vain sinä ja minä

Helmikuisessa yössä

kaikki on niin kaunista

jopa minäkin

eikä meillä ei ole kiire mihinkään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kuvaat herkän hetken.
Kolahtaa ja kovaa.

Voi, onpa kaunis ja vangitseva runo. Helmikuun pakkasen voi melkein tuntea.

Tästä on löydettävissä hyvän olon hetki.

 

Käyttäjän kaikki runot