Mielummin siivetön

Runoilija rastalapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunturityttö.
 

Olento kääriytyneenä
omaan synkkyyteensä

Aurinkoa ei ole nähty täälläpäin pitkään aikaan
kangastuksia kangastuksien perään

Siivet eivät ole kuivuneet vielä
kastepisaroiden peittämät,
vai peräti kyyneliä?

Tuskin koskaan ovatkaan

Mielesi ei ole saanut kokea
huumaavaa tunnetta
Siipesi eivät ole sinua


kauemmas,


yhä kauemmas


ja kauemmas
vieneet

Mielummin olisin siivetön

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot