Kesän postikortti

Runoilija rastalapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunturityttö.
 

Kevät
on
kesän lähettämä postikortti

jonka takana lukee
ehkä hieman innokkaallakin
käsialalla

Hei,
kiitos,
voin hyvin

ja

tulen pian käymään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella ihana idea tässä! kepeä ja iloinen runo :)

tää on kerta kaikkiaan ihana runo.
i h a na vain.<3.

kiva lukea välillä tällaista tekstiä eikä aina sellaisia jotka pistää itkemään

olisin muuten mäkin joku biljardööri vähintään jos puhumisesta ja nauramisesta maksettaisiin:>

Aivan ihana runo, muutkin raapustelusi aivan mielettömän hienoja. ♥
Upeita ajatuksia, ja kovin kauniisti ne kaikki kerrottu.
Tällaisten edessä sitä nöyrtyy, ja toivoo, että osaisi itsekin.

Runosi ovat omaperäisiä ja täysin jäljittelemättömän tuntuisia. Näissä on ideaa ja leikitteleviä sanoja, joissa jokaisessa on pieni elämä.
Runosi todellakin elävät.

Aivan upea kevät/kesäruno. Yksi parhaimmista mitä olen lukenut!

Pidän tämän tunnelmasta, ja tuo lopetus kruunasi kaiken. Pidän, todella paljon.

Mieletön oivallus, ihastuttava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot