Nimetön

Runoilija rastalapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunturityttö.
 

Päivät ovat käyneet pimeämmiksi
linnut eivät enää laula

Ennen paistoi aurinkokin
Nykyään ihoni ei edes enää muista miltä sen lämpö tuntui
silloin kun kaikki oli vielä viatonta
Silloin en vielä ymmärtänyt

maailma jaksaa satuttaa




Sen voimat eivät ehdy

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot