All this

Runoilija lanttuleinikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 21.1.2020 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no en nyt mikää runoilija, kuha yöl jotai väsään ku ei nukuta..
 

We have all this time
all this space.

We have feelings
We have faith.

But
time is anxious
space feels strange.

Morning comes
and it goes
away

we did believe
we did fail.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot