Pelto

Runoilija lanttuleinikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 21.1.2020 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no en nyt mikää runoilija, kuha yöl jotai väsään ku ei nukuta..
 

Pelto hiljaa huokailee,
se uskoo toivoo ja kuuntelee.

Horros hiljainen, mukanansa
tyyni huominen.

Pieni lintu
liitelee
se viaton ja uskoo.

Kaksi pientä ja yksinäistä jatkaa matkaa
tietäen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot