Taivastenvaltakunta 1

Runoilija lanttuleinikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 21.1.2020 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no en nyt mikää runoilija, kuha yöl jotai väsään ku ei nukuta..
 

Haluaisin muuttaa unelmiin,
asua pilvilinnoissa.

Nähdä todellisuuden kaukana
ja
elää siellä
missä kaikesta tästä tehdään totta.

Sinne kukaan ei yletä
ei voi satuttaa
koskettaa
tai
tukistaa.

Saisin pitää itseni ja
kirota tuskani.
Sitoa ahdistukseni
ja
polttaa pelottelijani.

Voin itse valita
ja tulla valituksi.

Lähetän osoitteenmuutoskortin:

Taivastenvaltakunta 1.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot