Nimetön

Runoilija LoupGarou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To Be Continued...
 

Älä puhu,
älä sano sanaakaan,
katso
ja kerro silmilläsi.

Kerro kuinka rakastat, anna ymmärtää,
että haluat minut
kokonaan omaksesi.

Näytä halusi elein,
kosketa, paina, purista,
hyväile
ja saa minut värisemään.

Kun olet katsonut
ja koskenut,
sano, että rakastat
ja olen sinun

Nyt ja Aina,
en anna enää minkään
meitä erottaa

Selite: 
Rakastuin <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi että, siitä onkin vuosia kun oon käynyt täällä! Silti ei oo mikää niin paljoo muuttunut, kun ensimmäisenä tuun lukee sun sivun ja löydän uuden (no okei, aika montakin uutta tässä tapauksessa) runon. Kaunis! :)

toiveikas eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot