Nimetön

Runoilija LoupGarou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To Be Continued...
 

Uusien tuulien puhaltaessa
Yritän kerätä ne sirpaleita,
Joilla saisin elämäni
Jälleen raiteilleen.
Helppoa sekä ei ole,
Eikä sen pidäkään.

Itsekäs sydän ei kestä sitä taakkaa
Mitä sille nyt tarjotaan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot