Nimetön

Runoilija LoupGarou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To Be Continued...
 

Piikki pistää syvään
paljon syvemmälle kuin aikoihin
mutta nyt ei ole kipua
pelkkää tyydytystä.

Sinä pistit minua
osuit suoraan sydämeen
olit Amor minulle
nyt tiedän, tunnen.

Haluan vain sinut
kokonaan saada sinut
muulla ei ole väliä
kunhan olet vierelläni
ja annat minun olla siinä
vain siinä

kauas tulevaisuuteen.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot