Nimetön

Runoilija LoupGarou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To Be Continued...
 

Sydämeni kukkaroon
talletettu monta miljoonaa

muistoa.

Hyvässä ja pahassa
etsin ja löydän
oikean muiston,
joka satuttaa,
mutta auttaa

jaksamaan.

Joka päivä,
jokaisena hetkenä
kukkaro helisee,
kristallinkirkkaana

vain minulle,

Selite: 
vain omia muistojani.
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus muistot todella auttavat jaksamaan. Pidin tästä runosta paljon, upea!

 

Käyttäjän kaikki runot